Wetenschappelijk gevalideerde talentenmeting met inzichten voor individu, relatie, team en organisatie

Vorige slide Volgende slide
  • EFPA beoordelingsmodel
  • Een persoonlijke focus
  • Innovatief advies
krijt

Burn-out preventie voor leidinggevenden in Noord-Holland

Onze training voor burn-out preventie, onderdeel van de Profilizer Professional Certificeringstraining, is van groot belang voor alle leidinggevenden, bijvoorbeeld in jouw bedrijf in Noord-Holland. L&D Support Nederland - Profilizer Methode uit Haarlem zorgt ervoor dat werknemers kennismaken met de risicofactoren en de manieren waarop je een opkomende burn-out herkent. Zo voorkom je dat de medewerker in een 'ravijn' valt waar hij of zij met veel moeite uit terugkrabbelt.

Heeft u vragen of interesse?

-

Neem contact met ons op

Training voor burn-out preventie voor leidinggevenden in Noord-Holland

Onze training voor burn-out preventie in Noord-Holland is wetenschappelijk gevalideerd op Europees niveau. Een cursus burn-out preventie voor leidinggevenden is zeer handig voor ieder bedrijf in Noord-Holland. Een onderzoek van Volksgezondheidenzorg.info duidt namelijk aan dat 17% van de Nederlanders burn-out klachten ervaart. Burn-out klachten kunnen onder meer de vorm aannemen van:

· Hoofdpijn

· Concentratieproblemen

· Angst- en paniekklachten

· Neerslachtigheid

· Besluiteloosheid

Wanneer jouw werknemer een of meerdere van deze klachten ervaart, is dit natuurlijk zeer vervelend. Niet alleen voor de desbetreffende medewerker is dit lastig, maar ook voor jou als werkgever brengt een werknemer met burn-out klachten problemen met zich mee. Ten eerste voelt de medewerker zich niet goed. Daarnaast kan het voorkomen dat hij of zij niet meer in staat is om de werkzaamheden op de juiste manier uit te voeren. Bij onze training in Noord-Holland ligt de focus op burn-out preventie voor leidinggevenden. Zo zorgen we samen voor verzuimreductie en werken we aan het verbeteren van de mentale veerkracht van de werknemers.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Zoals je merkt kan onze training burn-out preventie in Noord-Holland veel betekenen voor zowel medewerkers als leidinggevenden. Wil je meer weten over onze diverse trainingen? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer +31 (0)20 - 664 5002 en via het e-mailadres Profilizer@LDSupport.nl. Bekijk ons overzicht om de trainingsdata in te zien. Wij hopen jou binnenkort te mogen ontvangen bij onze burn-out preventie training voor leidinggevenden!