Inzicht voor studenten van studierendement tot doorlopende begeleidingslijn

Profiteer van een training gericht op teamoptimalisatie

Met de training in teamoptimalisatie en teamcoaching, krijg je meer inzicht in het talent van jouw medewerkers en leer je hoe je hiermee de werkrelaties kan verbeteren. De focus ligt hierbij op de balans en het gedrag van mensen, omdat deze aspecten te verbeteren zijn. Na afloop van de training krijgt elke deelnemer een Profilizer Professional certificaat. De opgedane kennis in de training over teamoptimalisatie en teamcoaching zet je vervolgens in de praktijk in om bepaalde werkrelaties en teamprestaties te verbeteren.

Training in teamoptimalisatie en teamcoaching om werkrelaties te verbeteren

In de nieuwe organisatiemodellen, waar tegenwoordig mee wordt gewerkt, zijn teams inmiddels ondenkbaar geworden. Of het nu gaat om scrum teams in een agile omgeving, autonome teams in een holacracy omgeving of de zelfsturende teams in de zorg: overal komen we ze tegen. Om binnen een team goed samen te kunnen werken, wordt veel van de soft skills van teamleden gevraagd. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Goede onderlinge communicatie
  • Feedback geven en ontvangen
  • Initiatief vanuit teamleden
  • Goede besluitvorming

Daarbij is het belangrijk dat teamleden leren omgaan met conflicten die kunnen ontstaan. Dit zijn de zogenaamde teamcompetenties. Als teamleden het gedrag van elkaar begrijpen en daarmee om leren gaan, helpt dit om de teamprestaties te verbeteren. Met de training over teamoptimalisatie en teamcoaching, leer je als organisatiepsycholoog of business-coach hoe je deze teamprestaties en werkrelaties eenvoudig kunt verbeteren.

Krijg meer inzicht in elkaars talenten op basis van ieders gedrag

L&D Support Nederland uit Haarlem, nabij Amsterdam, biedt met de Profilizer teamscan inzage in de te benutten en te ontwikkelen teamgedragingen. Deze training is gericht op teamoptimalisatie en teamcoaching. Door met deze training inzicht te krijgen in elkaar talenten, kunnen werkrelaties aanzienlijk verbeteren. Wil je meer weten over deze teamscan? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 - 664 5002 of mail naar Profilizer@LDSupport.nl. Onze experts staan voor je klaar.