Hoe krijg ik klanten in beweging die een muur om zich heen gecreƫerd hebben?

Profiteer van een training gericht op teamoptimalisatie in Noord-Holland

Met onze training in teamoptimalisatie en teamcoaching in Noord-Holland krijg je meer inzicht in het talent van jouw medewerkers en leer je hoe je de werkrelaties verbetert. De focus ligt hierbij op de balans en het gedrag van mensen, omdat deze aspecten te verbeteren zijn. Na afloop van de training krijgt elke deelnemer een Profilizer Professional certificaat. De opgedane kennis tijdens onze training in Noord-Holland over teamoptimalisatie en teamcoaching, zet je vervolgens in de praktijk in om bepaalde werkrelaties en teamprestaties te verbeteren.

Training in teamoptimalisatie en teamcoaching om werkrelaties te verbeteren in Noord-Holland

In de organisatiemodellen waar tegenwoordig mee wordt gewerkt, zijn teams binnen bedrijven inmiddels niet meer weg te denken. Of het nu gaat om scrumteams in een agile omgeving, autonome teams in een holacracy omgeving of de zelfsturende teams in de zorg: overal komen we ze tegen. Om binnen een team goed samen te kunnen werken, wordt veel van de soft skills van teamleden gevraagd. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Goede onderlinge communicatie
  • Feedback geven en ontvangen
  • Initiatief vanuit teamleden
  • Goede besluitvorming

Daarbij is het belangrijk dat teamleden leren omgaan met conflicten die kunnen ontstaan. Dit zijn de zogenaamde teamcompetenties. Als teamleden het gedrag van elkaar begrijpen en daarmee om leren gaan, helpt dit om de teamprestaties te verbeteren. Met de training over teamoptimalisatie en teamcoaching bij ons in Noord-Holland, leer je als organisatiepsycholoog of business-coach hoe je deze teamprestaties en werkrelaties eenvoudig kunt verbeteren.

Krijg meer inzicht in elkaars talenten op basis van ieders gedrag

L&D Support Nederland uit Haarlem biedt met de Profilizer teamscan inzage in de te benutten en te ontwikkelen teamgedragingen. Deze training bij ons in Noord-Holland is gericht op teamoptimalisatie, teamcoaching en het verbeteren van werkrelaties. Wil je meer weten over deze teamscan? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 - 664 5002of een e-mail te sturen naarProfilizer@LDSupport.nl. Onze experts staan voor je klaar.