Wetenschappelijk gevalideerde talentenmeting met inzichten voor individu, relatie, team en organisatie

Vorige slide Volgende slide
  • EFPA beoordelingsmodel
  • Een persoonlijke focus
  • Innovatief advies

Een training voor assessment inzichten in Noord-Holland

Onze training, die gericht is op het uitvoeren van een assessment, zorgt voor nieuwe inzichten voor jouw organisatie in Noord-Holland. De focus ligt bij het ontdekken van talenten en de mogelijkheden van de professionals binnen jouw organisatie en om deze te laten ontwikkelen. Om talenten te laten ontwikkelen, helpt het om meer inzicht te krijgen in te verwachten gedrag en veerkracht. Deze inzichten gelden niet alleen voor het individu, maar kunnen ook vertaald worden naar bepaalde relaties, het team of de organisatie in het algemeen.

Heeft u vragen of interesse?

-

Neem contact met ons op

Ontvang een certificaat bij een training voor nieuwe assessment inzichten bij ons in Noord-Holland

Om voor een assessment meer inzichten te verkrijgen, is de training van L&D Support Nederland - Profilizer Methode in Haarlem, Noord-Holland, de beste keuze. Deze training duurt maar één dag en sluit extra kosten of een verplichte bijscholing uit. Na het volgen van deze training kun je een Profilizer Professional certificaat behalen. Dit certificaat heeft veel waarde, aangezien onze methode wetenschappelijk gevalideerd is op Europees niveau.

Neem contact met ons op bij vragen of opmerkingen

Wil je meer informatie over onze training in Noord-Holland of hoe je deze inzichten kunt toepassen tijdens een assessment of individuele coaching? Neem dan contact met ons op via +31 (0)20 - 664 5002of Profilizer@LDSupport.nl. Ben je overtuigd en wil je als organisatiepsycholoog deze training volgen om meer inzichten te verkrijgen en je assessment te verbeteren? Meld je dan direct aan!