Wetenschappelijk gevalideerde talentenmeting met inzichten voor individu, relatie, team en organisatie

Vorige slide Volgende slide
  • EFPA beoordelingsmodel
  • Een persoonlijke focus
  • Innovatief advies

Training, coaching en advies in Noord-Holland

Voor training, coaching en advies kun je terecht bij L&D Support Nederland - Profilizer Methode uit Haarlem, in Noord-Holland. Onze training is wetenschappelijk gevalideerd op Europees niveau. Ons model voldoet aan het beoordelingsmodel van EFPA. Dit betekent dat onze talentmeting geschikt is voor diverse toepassingsgebieden, zoals het verminderen van personeelsverloop en het verhogen van de betrokkenheid en de tevredenheid van medewerkers.

Heeft u vragen of interesse?

-

Neem contact met ons op

Wat je kunt verwachten van onze training, coaching en ons advies in Noord-Holland

Bij ons ligt de focus op de balans en het gedrag van mensen. Deze factoren zijn namelijk aan te passen en te verbeteren. Daarnaast is onze training direct schaalbaar van individu naar relatie en van team naar verschillende inzichten voor de organisatie. Met onze talentmetingen richten we ons onder andere op het verbeteren van de onderlinge werkrelaties.

Laat ons je verder helpen

Als ervaren partner op het gebied van training, coaching en advies in Noord-Holland, helpen wij je graag verder met het vergoten van de veerkracht binnen je organisatie en het optimaliseren van het team. Wil je meer informatie over onze training, coaching of ons advies? Dan bereik je ons door te bellen naar +31 (0)20 - 664 5002 of door een e-mail te versturen naar Profilizer@LDSupport.nl. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor training, coaching en advies in Noord-Holland!