Wetenschappelijk gevalideerde talentenmeting met inzichten voor individu, relatie, team en organisatie

Vorige slide Volgende slide
  • EFPA beoordelingsmodel
  • Een persoonlijke focus
  • Innovatief advies

Training en individuele coaching

Bij L&D Support Nederland - Profilizer Methode uit Haarlem, in de regio van Amsterdam, kun je terecht voor training en individuele coaching. Hierbij ligt de focus uiteraard op de balans en het gedrag van de mensen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat individuen én organisaties hun maximale potentie bereiken.

Heeft u vragen of interesse?

-

Neem contact met ons op

Bij ons kunt u terecht voor training en individuele coaching

Aangezien jouw bedrijf zich steeds weer vernieuwd en ontwikkeld, is het van belang dat de werknemers zich mee ontwikkelen. Door het mee ontwikkelen van jouw werknemers komen de talenten en de potentie van ieder individu tot zijn recht en worden deze optimaal benut. Om dit te behalen maken wij gebruik van talentmetingen. Dit zijn handige tools voor talent development die van pas komen bij selectie tot duurzame inzetbaarheid. Talentmetingen helpen je onder meer bij:

· Het optimaliseren van het team;

· Het binden en boeien van de medewerkers;

· Het verbeteren van onderlinge werkrelaties.

Schrijf je in voor onze training of kies voor individuele coaching

Wij staan voor je klaar met onze training en met individuele coaching. Bekijk de agenda om te zien wanneer onze trainingen worden gehouden. Wil je meer informatie? Op onze website vind je diverse whitepapers. Uiteraard kun je ook jouw vragen stellen door te bellen naar +31 (0)20 - 664 5002 of door een e-mail te versturen naar Profilizer@LDSupport.nl. Schrijf je in voor onze Profilizer Professional Certificeringstraining of start met individuele coaching voor jou als business-coach!