Wetenschappelijk gevalideerde talentenmeting met inzichten voor individu, relatie, team en organisatie

Vorige slide Volgende slide
  • EFPA beoordelingsmodel
  • Een persoonlijke focus
  • Innovatief advies

Een training voor jou als loopbaancoach in Noord-Holland

Ben je op zoek naar een nuttige training voor jou als loopbaancoach in Noord-Holland? Kies dan voor de Profilizer Professional Certificeringstraining van L&D Support Nederland - Profilizer Methode uit Haarlem. Onze training wordt in één dag voltooid, waarbij er geen sprake is van extra kosten voor bijvoorbeeld verplichte bijscholing. Daarnaast is onze training voor jou als loopbaancoach wetenschappelijk gevalideerd op Europees niveau.

Heeft u vragen of interesse?

-

Neem contact met ons op

Met onze training haal je het beste uit jezelf als loopbaancoach in Noord-Holland

Wanneer jij jezelf als loopbaancoach inschrijft voor onze training in Noord-Holland, maak je kennis met diverse loopbaancoaching tools. Deze tools ondersteunen je onder andere bij:

·Het verkrijgen van organisatie-inzichten op basis van soft skills;

·Het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP);

·Het voorkomen van een burn-out.

Wanneer je onze training in Noord-Holland succesvol afrondt en de diverse loopbaancoaching tools onder de knie hebt, heb je niet alleen inzicht verkregen in diverse loopbaancoaching tools; je krijgt ook een Profilizer Professional certificaat. Dit betekent dat je de Profilizer Professional werkwijze kunt toepassen in allerlei situaties: van werving tot outplacement. Ook krijg je toegang tot waardevolle bronnen, zoals de Profilizer Professional gebruikersgids en de handleiding.

Bekijk onze brochure voor meer informatie

Met onze training in Noord-Holland ontwikkel je jezelf als loopbaancoach én maak je kennis met diverse loopbaancoaching tools! Bekijk onze brochure voor meer informatie. Heb je vragen over de training? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 - 664 5002 of door een e-mail te versturen naar Profilizer@LDSupport.nl. Wij helpen je graag verder!