Wetenschappelijk gevalideerde talentenmeting met inzichten voor individu, relatie, team en organisatie

Vorige slide Volgende slide
  • EFPA beoordelingsmodel
  • Een persoonlijke focus
  • Innovatief advies

Een training over mentale veerkracht bij ons in Noord-Holland

Met de Profilizer training van L&D Support Nederland in Haarlem kun je de mentale veerkracht versterken bij jouw medewerkers in Noord-Holland. Stress en tegenslagen komen regelmatig voor op de werkvloer. Het is belangrijk dat werknemers deze stress tegen kunnen gaan. Hoe je deze mentale veerkracht optimaliseert, leer je in onze training. Hier leer je werken met inzichten in de talenten en mogelijkheden van de professionals binnen jouw organisatie.

Heeft u vragen of interesse?

-

Neem contact met ons op

Ontdek de voordelen van onze training en verbeter de mentale veerkracht binnen jouw bedrijf in Noord-Holland

Wij bieden een 1-daagse training aan in Noord-Holland om de nodige kennis te vergaren op het gebied van mentale veerkracht en andere aspecten van talent en ontwikkeling. Daarna heb je voldoende kennis om in aanmerking te komen voor een certificering. De training is bedoeld voor iedereen die kan bijdragen aan de ontwikkeling van werknemers. Denk hierbij onder andere aan hrm managers, loopbaancoaches en trajectbegeleiders.

Bekijk onze agenda en meld je aan voor een training

Wil je graag onze training volgen in Noord-Holland, zodat je onder andere de mentale veerkracht van jouw werknemers verbetert? Bekijk dan de datums van onze trainingen in de agenda en schrijf je in! Ben je nog op zoek naar meer informatie of heb je vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 - 664 5002of stuur een e-mail naar Profilizer@LDSupport.nl. Wij helpen je graag verder.