Wetenschappelijk gevalideerde talentenmeting met inzichten voor individu, relatie, team en organisatie

Vorige slide Volgende slide
  • EFPA beoordelingsmodel
  • Een persoonlijke focus
  • Innovatief advies

Een training voor een organisatieadviseur in Noord-Holland

Wij bieden een training aan die speciaal gemaakt is voor een loopbaancoach, organisatieadviseur of hrm-manager in Noord-Holland. Hierbij leer je meer over de talenten en mogelijkheden van jouw medewerkers. Dit helpt bij persoonlijke coaching en ontwikkeling van deze medewerkers. Daarbij helpt het bij het beantwoorden van loopbaanvraagstukken. De training is wetenschappelijk gevalideerd op Europees niveau en duurt maar één dag! Verder komen er ook geen extra kosten of verplichte bijscholingen bij kijken.

Heeft u vragen of interesse?

-

Neem contact met ons op

Een training met belangrijke inzichten voor een organisatieadviseur in Noord-Holland

De wetenschappelijk gevalideerde talentenmeting is een training van L&D Support Nederland - Profilizer Methode in Haarlem. Deze training is geschikt voor een loopbaancoach, hrm-manager of een organisatieadviseur en geeft inzichten voor het individu, maar ook voor het verbeteren van werkrelaties, het team en de organisatie in Noord-Holland. De focus ligt hierbij op de balans en het gedrag van mensen, omdat deze aspecten te veranderen en te verbeteren zijn.

Schrijf je direct in voor een training

Ben je overtuigd dat onze training in Noord-Holland past bij jou als organisatieadviseur, loopbaancoach of hrm-manager? Schrijf je dan direct in! Wij verzorgen regelmatig trainingen. Deze zijn allemaal terug te vinden in onze agenda. Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 - 664 5002 of te e-mailen naar Profilizer@LDSupport.nl. Wij helpen je graag verder met een passende training, coaching of een passend advies.