Wetenschappelijk gevalideerde talentenmeting met inzichten voor individu, relatie, team en organisatie

Vorige slide Volgende slide
  • EFPA beoordelingsmodel
  • Een persoonlijke focus
  • Innovatief advies

Neem deel aan onze training voor een organisatieadviseur of loopbaancoach

Onze training is speciaal gemaakt voor bijvoorbeeld een loopbaancoach, organisatieadviseur of een HRM manager. Hierbij leer je meer over de talenten en mogelijkheden van jouw medewerkers. Dit helpt bij persoonlijke coaching en ontwikkeling van de medewerkers. Daarbij helpt het bij het beantwoorden van loopbaanvraagstukken. De training is wetenschappelijk gevalideerd op Europees niveau en duurt maar één dag! Verder komen er ook geen extra kosten of verplichte bijscholingen bij kijken.

Heeft u vragen of interesse?

-

Neem contact met ons op

Een training met belangrijke inzichten voor een organisatieadviseur

De wetenschappelijk gevalideerde talentenmeting is een training van L&D Support Nederland - Profilizer Methode in Haarlem, nabij Amsterdam. Deze training is voor een loopbaancoach, HRM manager of een organisatieadviseur bedoeld en geeft inzichten voor het individu, maar ook voor het verbeteren van werkrelaties, het team en de organisatie. De focus ligt hierbij op de balans en het gedrag van mensen, omdat deze aspecten te veranderen en te verbeteren zijn.

Schrijf je direct in voor een training

Ben je overtuigd dat onze training past bij jou als organisatieadviseur, loopbaancoach of HRM manager? Schrijf je dan direct in op onze website. Wij verzorgen regelmatig een training. Deze zijn allemaal terug te vinden in onze agenda. Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Neem dan even contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 - 664 5002of te mailen naar Profilizer@LDSupport.nl. Wij helpen je graag verder met een passende training, coaching of een passend advies.