Wetenschappelijk gevalideerde talentenmeting met inzichten voor individu, relatie, team en organisatie

Vorige slide Volgende slide
  • EFPA beoordelingsmodel
  • Een persoonlijke focus
  • Innovatief advies

Een training voor een organisatiepsycholoog in Noord-Holland

De training van L&D Support Nederland - Profilizer Methode in Haarlem is uiterst geschikt voor een organisatiepsycholoog in Noord-Holland. In deze training leer je meer over de talenten en mogelijkheden van medewerkers. Alle inzichten die je tijdens deze training verkrijgt, zijn vervolgens toe te passen in bijvoorbeeld een persoonlijk gesprek met de medewerkers van jouw organisatie.

Heeft u vragen of interesse?

-

Neem contact met ons op

Een training voor een organisatiepsycholoog in Noord-Holland voor de ontwikkeling van medewerkers

Met de professionele training die wij aanbieden, kan een organisatie op meerdere manieren geholpen worden. Denk hierbij onder andere aan het ontwikkelen van talenten, verzuimreductie en het voorkomen van conflicten. Deze training voor een organisatiepsycholoog kan ook de mentale veerkracht verbeteren van de medewerkers van jouw organisatie in Noord-Holland. Tegenwoordig is de veerkracht uiterst belangrijk. Na afloop van de 1-daagse training heb je genoeg kennis om het Profilizer Professional certificaat te behalen. Met deze kennis kun je het gedrag en de balans van de mensen binnen je organisatie verbeteren door middel van assessments en persoonlijke gesprekken.

Neem contact met ons op bij interesse

Heb je als organisatiepsycholoog interesse in onze training in Noord-Holland? Neem dan contact met ons op via +31 (0)20 - 664 5002of Profilizer@LDSupport.nl. Het is ook mogelijk om je direct online in te schrijven voor een van onze trainingen. Bekijk hiervoor onze agenda en kies een datum die voor jou geschikt is.