Wetenschappelijk gevalideerde talentenmeting met inzichten voor individu, relatie, team en organisatie

Vorige slide Volgende slide
  • EFPA beoordelingsmodel
  • Een persoonlijke focus
  • Innovatief advies

Training persoonlijk ontwikkelingsplan in Noord-Holland

Tijdens onze training leer je meer over het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan, bijvoorbeeld voor binnen jouw bedrijf in Noord-Holland. Dit plan komt zeer van pas voor werkgevers die graag willen dat hun werknemers zich verder ontwikkelen. Zo benut je immers de potentie en talenten van ieder individu. De trainingen van L&D Support Nederland - Profilizer Methode uit Haarlem zijn daarom gericht op de balans en het gedrag van mensen. Daarnaast zijn onze trainingen wetenschappelijk gevalideerd op Europees niveau en zijn deze direct schaalbaar van individu naar relatie en van team naar organisatie-inzichten.

Heeft u vragen of interesse?

-

Neem contact met ons op

Tijdens onze training leer je meer over jouw persoonlijk ontwikkelingsplan in Noord-Holland

Tijdens onze training in Noord-Holland merk je dat het creëren van een persoonlijk ontwikkelingsplan en het doen van een persoonlijkheidstest veel te maken hebben met talent development en loopbaancoaching. Je ontdekt namelijk samen met de medewerker zijn of haar sterke punten en bekijkt hoe deze gebruikt kunnen worden in de loopbaan. Een persoonlijk ontwikkelingsplan, ook wel een POP genoemd, is dan ook een duidelijke afspraak of een 'ontwikkelingscontract' tussen werkgever en werknemer. Hierbij staat de persoonlijke ontwikkeling van de werknemer centraal. Dit houdt in dat de werknemer zich focust op zijn of haar eigen leerproces, terwijl de werkgever dit leerproces faciliteert.

Meld je direct aan

Tijdens onze training in Noord-Holland leer je meer over het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan en maak je optimaal gebruik van de talenten van jouw werknemers. Wil je meer informatie? Bel dan naar +31 (0)20 - 664 5002, stuur een e-mail naar Profilizer@LDSupport.nl of schrijf je direct in via ons contactformulier. Bekijk onze agenda om te zien wanneer de volgende training wordt gehouden. We hopen je binnenkort te mogen ontvangen!