Wetenschappelijk gevalideerde talentenmeting met inzichten voor individu, relatie, team en organisatie

Vorige slide Volgende slide
  • EFPA beoordelingsmodel
  • Een persoonlijke focus
  • Innovatief advies

Training inclusief persoonlijkheidstesten in Noord-Holland

Tijdens de training van L&D Support Nederland - Profilizer Methode uit Haarlem maken we gebruik van persoonlijkheidstesten voor jouw medewerkers in Noord-Holland. Hierbij leggen we vooral de focus op de balans en het gedrag van mensen. Deze aspecten zijn namelijk te veranderen en te verbeteren. Onze Profilizer Professional Certificeringstraining is wetenschappelijk gevalideerd op Europees niveau.

Heeft u vragen of interesse?

-

Neem contact met ons op

Ontdek de talenten van medewerkers met deze training inclusief persoonlijkheidstesten in Noord-Holland

Ons team maakt gebruik van persoonlijkheidstesten tijdens de training, maar wij zijn ook van mening dat een persoon meer is dan de typologie van een kleur. Dit laten wij dan ook zien tijdens onze Profilizer Professional Certificeringstraining. De persoonlijkheidstesten die we bespreken in onze training in Noord-Holland geven inzicht in onder andere:

·De talenten van de medewerkers;

·De competenties van de medewerkers;

·De samenstelling van de teams.

Deze trainingen creëren een persoonlijk ontwikkelingsplan en geven meer inzichten in de talenten en mogelijkheden van het individu. Bovendien zijn deze inzichten direct schaalbaar van individu naar relatie en van team naar organisatie.

Neem contact met ons op voor advies

Wil je graag meer te weten komen over de competenties en mogelijkheden van jouw medewerkers? Volg dan onze 1-daagse training in Noord-Holland en laat persoonlijkheidstesten afnemen. Je kunt je inschrijven via ons contactformulier, bellen naar +31 (0)20 - 664 5002 of een e-mail sturen naar Profilizer@LDSupport.nl. Wij geven graag training, coaching of advies aan jouw organisatie.