Wetenschappelijk gevalideerde talentenmeting met inzichten voor individu, relatie, team en organisatie

Vorige slide Volgende slide
  • EFPA beoordelingsmodel
  • Een persoonlijke focus
  • Innovatief advies

Neem deel aan onze training over soft skills in Noord-Holland

Bij de Profilizer training van L&D Support Nederland in Haarlem, kom je meer te weten over het ontdekken en ontwikkelen van soft skills binnen jouw bedrijf in Noord-Holland. Bij organisaties kan dit helpen bij het geven van persoonlijke coaching of de ontwikkeling van medewerkers. Het voordeel van deze inzichten is dat ze direct schaalbaar zijn van een individu naar werkrelaties, het team en zelfs de organisatie.

Heeft u vragen of interesse?

-

Neem contact met ons op

Ontdek in onze training de verschillende soft skills voor jouw bedrijf in Noord-Holland

Onze training in Noord-Holland leert de medewerkers in jouw bedrijf of organisatie niet alleen de soft skills te herkennen, maar deze ook te ontwikkelen. Deze talentontwikkeling heeft vele voordelen voor een organisatie. Denk bijvoorbeeld aan het bieden van perspectieven bij loopbaanvraagstukken of het creëren van een optimale teamsamenstelling op basis van de gevonden soft skills. Neem deel aan de training en ontvang na afloop een gevalideerd Profilizer Professional certificaat.

Schrijf je in voor onze training

Wil je graag onze training in Noord-Holland volgen om soft skills te ontdekken en ontwikkelen? Hiermee verbeter je verschillende processen binnen jouw organisatie door bijvoorbeeld een persoonlijkheidstest te doen. Bekijk onze agenda voor een geschikte datum en schrijf je direct in voor onze training. Voor meer informatie of eventuele vragen neem je contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 - 664 5002of te e-mailen naarProfilizer@LDSupport.nl.