Wetenschappelijk gevalideerde talentenmeting met inzichten voor individu, relatie, team en organisatie

Vorige slide Volgende slide
  • EFPA beoordelingsmodel
  • Een persoonlijke focus
  • Innovatief advies

Neem deel aan onze training over soft skills

Bij de Profilizer training van L&D Support Nederland in Haarlem, nabij Amsterdam, kom je meer te weten over het ontdekken van soft skills en hoe deze verder te ontwikkelen. Bij organisaties kan dit helpen bij het geven van persoonlijke coaching of de ontwikkeling van de medewerkers. Het voordeel van deze inzichten, is dat ze direct schaalbaar zijn van een individu naar werkrelaties, het team en zelfs de organisatie.

Heeft u vragen of interesse?

-

Neem contact met ons op

Ontdek in deze training de verschillende soft skills en de ontwikkeling hiervan

De training leert de medewerkers in jouw bedrijf of organisatie niet alleen de soft skills te herkennen, maar deze ook te ontwikkelen. Deze talentontwikkeling heeft vele voordelen voor een organisatie. Denk bijvoorbeeld aan het bieden van perspectieven bij loopbaanvraagstukken of het creëren van een optimale teamsamenstelling op basis van de gevonden soft skills. Neem deel aan de training en ontvang na afloop een gevalideerd Profilizer Professional certificaat.

Schrijf je in voor onze training

Wil je graag onze training volgen om de soft skills te ontdekken en ontwikkelen? Hiermee verbeter je verschillende processen binnen jouw organisatie door bijvoorbeeld een persoonlijkheidstest te doen. Je kunt onze agenda bekijken voor een geschikte datum en schrijf je in voor onze training. Voor meer informatie of eventuele vragen kun je contact met ons opnemen door te bellen naar +31 (0)20 - 664 5002 of te mailen naar Profilizer@LDSupport.nl.