Wetenschappelijk gevalideerde talentenmeting met inzichten voor individu, relatie, team en organisatie

Vorige slide Volgende slide
  • EFPA beoordelingsmodel
  • Een persoonlijke focus
  • Innovatief advies

Training over talent development in Noord-Holland

In de training talent development van L&D Support Nederland - Profilizer Methode in Haarlem, Noord-Holland, maken wij gebruik van verschillende tools om de gewenste inzichten te verkrijgen. Inzichten in de talenten en competenties van medewerkers zijn zeer belangrijk voor een organisatie. Het kan helpen bij het samenstellen van teams, het verhogen van de productiviteit en natuurlijk het ontwikkelen van deze talenten. Bovendien zijn de individuele resultaten direct te vertalen naar inzichten in relaties, het team en de organisatie in het algemeen.

Heeft u vragen of interesse?

-

Neem contact met ons op

Haal meer uit de talenten van medewerkers met onze training talent development in Noord-Holland

Tijdens de training over talent development leer je meer over jouw verschillende talenten, voorkeuren en hoe je bepaalde competenties verder kan ontwikkelen. Met deze resultaten is het voor organisaties eenvoudiger om persoonlijke coaching te geven en bepaalde loopbaanvraagstukken te beantwoorden. De talentmetingen zijn krachtige talent development tools die de keuzes in selectie en promotie van medewerkers verbeteren. Deze talentenmetingen zijn wetenschappelijk gevalideerd op Europees niveau. Bovendien krijgt elke deelnemer na afloop van de training een Profilizer Professional certificaat.

Meld je direct aan of maak een afspraak voor een demo

Ben je geïnteresseerd in een training in Noord-Holland waarbij we gebruikmaken van verschillende talent development tools? Meld je dan direct aan op onze website of maak een afspraak voor een demo. Heb je vragen of wil je meer informatie over de verschillende talent development tools die wij gebruiken voor onze training in Noord-Holland? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 - 664 5002 of stuur een e-mail naar Profilizer@LDSupport.nl. Wij helpen jou graag!