Wetenschappelijk gevalideerde talentenmeting met inzichten voor individu, relatie, team en organisatie

Vorige slide Volgende slide
  • EFPA beoordelingsmodel
  • Een persoonlijke focus
  • Innovatief advies

Training veerkracht vergroten in Noord-Holland

Met onze professionele training leer je onder andere de veerkracht te vergroten bij de medewerkers in jouw organisatie in Noord-Holland. De Profilizer training van L&D Support Nederland in Haarlem staat voor het inzien van de talenten en mogelijkheden van mensen. Deze inzichten zijn ontzettend waardevol voor een organisatie en bovendien schaalbaar van een individu naar een relatie, een team en de organisatie.

Heeft u vragen of interesse?

-

Neem contact met ons op

Volg onze training om de veerkracht van werknemers te vergroten bij jouw bedrijf in Noord-Holland

In een wereld waar stress, en daarmee ook een burn-out, steeds vaker voorkomt in een organisatie, is het goed om te leren omgaan met deze stress. Tijdens onze training in Noord-Holland krijg je onder andere meer inzicht in het vergroten van jouw veerkracht. Verder krijg je bijvoorbeeld inzicht in het ontwikkelen van competenties en talenten. Na de 1-daagse training en het behalen van een certificaat kunnen deze inzichten gebruikt worden om bepaalde zaken binnen een organisatie te verbeteren.

Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een afspraak

Wil je graag een demo voordat je je inschrijft voor de training? Maak dan online een afspraak. Wil je meer informatie over onze training en het vergroten van de veerkracht bij de medewerkers in jouw organisatie in Noord-Holland? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 - 664 5002 of stuur een e-mail naar Profilizer@LDSupport.nl.