Wetenschappelijk gevalideerde talentenmeting met inzichten voor individu, relatie, team en organisatie

Vorige slide Volgende slide
  • EFPA beoordelingsmodel
  • Een persoonlijke focus
  • Innovatief advies

Een training voor verzuimreductie in Noord-Holland

De training van L&D Support Nederland - Profilizer Method in Haarlem helpt onder andere met het verhogen van de productiviteit en zorgt voor verzuimreductie bij jouw bedrijf in Noord-Holland. Deze training geeft waardevolle inzichten in jezelf en de talenten en competenties van medewerkers. Dit doen we door het geven van persoonlijke coaching en het beantwoorden van loopbaanvraagstukken.

Heeft u vragen of interesse?

-

Neem contact met ons op

Onze training verhoogt de productiviteit en zorgt voor verzuimreductie bij jou in Noord-Holland

Onze training voor verzuimreductie in Noord-Holland duurt maar één dag en bevat geen extra kosten of een verplichte bijscholing. Bovendien is de training wetenschappelijk gevalideerd op Europees niveau. Wij geven jou de juiste inzichten in bijvoorbeeld het te verwachten gedrag en de te verwachten verkeerkracht van jouw medewerkers. De training voorkomt hiermee onderlinge conflicten, zorgt voor verzuimreductie en verhoogt de productiviteit van medewerkers binnen jouw bedrijf in Noord-Holland.

Maak een afspraak voor een demo

Wil je graag onze training volgen over verzuimreductie of heb je interesse in een training over werving en selectie bij ons in Noord-Holland? Maak dan een afspraak voor een demo of meld je gelijk aan voor een van onze trainingen. Wil je meer informatie over de training of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 - 664 5002of te e-mailen naarProfilizer@LDSupport.nl.