Wetenschappelijk gevalideerde talentenmeting met inzichten voor individu, relatie, team en organisatie

Vorige slide Volgende slide
  • EFPA beoordelingsmodel
  • Een persoonlijke focus
  • Innovatief advies

Verbeter met onze training de procedure voor werving en selectie

Ben je op zoek naar een training die je kan helpen met de werving en selectie binnen jouw organisatie? Ervaar dan de voordelen van de Profilizer methode van L&D Support Nederland in Haarlem, nabij Amsterdam. Onze training legt de focus op het gedrag en de balans van mensen. Met de juiste inzichten krijg je een beter beeld van de potentiële kandidaten en kunnen mismatches op die manier voorkomen worden.

Heeft u vragen of interesse?

-

Neem contact met ons op

Neem deel aan onze professionele training en voorkom mismatches bij de werving en selectie van personeel

Bij het aannemen van nieuw personeel wil je natuurlijk wel de juiste keuzes maken. Onze training is uiterst geschikt voor het verbeteren van de procedure bij werving en selectie van personeel. Daarnaast helpt deze training onnodig verzuim te voorkomen, bij het optimaliseren van teams, en bijvoorbeeld het doen van assessments. De training duurt maar één dag, waarna je al het certificaat kan behalen. Bovendien komen er geen extra kosten of verplichte bijscholingen bij kijken.

Meld je direct aan voor een van onze trainingen

Krijg met onze training hrm meer inzichten in het gedrag en de balans van mensen, wat onder andere helpt bij de werving en selectie van nieuw personeel. Wil je hier graag gebruik van maken? Meld je dan direct aan voor onze training. Voor meer informatie of eventuele vragen kun je contact met ons opnemen via +31 (0)20 - 664 5002 of Profilizer@LDSupport.nl.