Wetenschappelijk gevalideerde talentenmeting met inzichten voor individu, relatie, team en organisatie

Vorige slide Volgende slide
  • EFPA beoordelingsmodel
  • Een persoonlijke focus
  • Innovatief advies

Een training voor werving en selectie in Noord-Holland

Ben je op zoek naar een training die je kan helpen met de werving en selectie binnen jouw organisatie in Noord-Holland? Ervaar dan de voordelen van de Profilizer methode van L&D Support Nederland in Haarlem. Onze training legt de focus op het gedrag en de balans van mensen. Met de juiste inzichten krijg je een beter beeld van de potentiële kandidaten en voorkom je mismatches.

Heeft u vragen of interesse?

-

Neem contact met ons op

Volg onze training voor een goede werving en selectie van personeel bij jouw bedrijf in Noord-Holland

Bij het aannemen van nieuw personeel wil je natuurlijk wel de juiste keuzes maken. Onze training in Noord-Holland is uiterst geschikt voor het verbeteren van de procedure bij de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Daarnaast helpt deze training onnodig verzuim te voorkomen en krijg je ondersteuning bij het optimaliseren van teams en bijvoorbeeld het uitvoeren van assessments. De training duurt maar één dag, waarna je al het certificaat kunt behalen. Bovendien komen er geen extra kosten of verplichte bijscholingen bij kijken.

Meld je direct aan voor een van onze trainingen

Krijg met onze training hrm meer inzichten in het gedrag en de balans van mensen, wat onder andere helpt bij de werving en selectie van nieuw personeel voor jouw bedrijf in Noord-Holland. Wil je hier graag gebruik van maken? Meld je dan direct aan voor onze training. Voor meer informatie of eventuele vragen kun je contact met ons opnemen via +31 (0)20 - 664 5002of Profilizer@LDSupport.nl.