Wetenschappelijk gevalideerde talentenmeting met inzichten voor individu, relatie, team en organisatie

Vorige slide Volgende slide
  • EFPA beoordelingsmodel
  • Een persoonlijke focus
  • Innovatief advies

Neem deel aan onze training gericht op jou als business-coach

Ben je op zoek naar een training gericht op een business-coach of loopbaancoach? Zoek dan niet verder! Onze Profilizer methode is gericht op het ontdekken en ontwikkelen van talenten en mogelijkheden. Na jouw deelname aan deze training herken jij als business-coach eenvoudiger talentpotentieel binnen de organisatie. Bovendien zijn loopbaanvraagstukken beter te beantwoorden en helpen de inzichten bij een persoonlijke coaching.

Heeft u vragen of interesse?

-

Neem contact met ons op

Een wetenschappelijke gevalideerde training voor onder andere een business-coach

De Profilizer training van L&D Support Nederland uit Haarlem, nabij Amsterdam, is gericht op onder andere business-coaches, loopbaancoaches, organisatieadviseurs en organisatiepsychologen. Hier leer je meer over de talenten en mogelijkheden van professionals. Deze inzichten helpen niet alleen bij het individu, maar ook voor teamoptimalisatie en het verbeteren van werkrelaties en de organisatie in het algemeen.

Bekijk onze agenda voor de beschikbare datums

Ben jij als business-coach geïnteresseerd in het volgen van onze training en het behalen van een certificaat? Meld je dan direct aan voor een van onze sessies. Bekijk onze agenda en kies een datum die voor jou geschikt is. Wil je meer informatie over onze methode of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)20 - 664 5002of te mailen naar Profilizer@LDSupport.nl. Wij helpen je graag verder.